Рус
0
Мой заказ
Описание

Розвивайте у дітей віком від чотирьох років і старше навички конструювання з набором LEGO® Disney «Замок Аврори» (43211). В ньому є замок з гіркою та сходами, три міні-лялечки LEGO і дві моделі меншого розміру. Дозвольте юним будівельникам відкрити для себе простий і інтуїтивно зрозумілий досвід збірки за допомогою програми LEGO Builder. Цей набір також містить інтерактивні електронні інструкції, що полегшують процес зборки. Будуйте, грайте, розвивайте уяву та навички. У кожному мішечку знаходиться фігурка, що дозволяє дітям розпочати гру в будь-який момент і завершити складання набору пізніше. Навіть якщо вони ніколи раніше не збирали конструктори LEGO, це не проблема, оскільки ілюстровані інструкції, включені до набору, крок за кроком допомагають дітям освоїти цей процес.

  • Будуйте, грайте, досліджуйте — подаруйте шанувальникам принцес Disney віком від чотирьох років та старше набір LEGO® Disney «Замок Аврори» (43211), який надихне їх на творчі ігри.
  • Швидка збірка. У наборі є модель замку, міні-лялечки LEGO® Аврори, принца Філіпа та Діснеївської Діаболини, а також дві моделі меншого розміру. У кожному мішечку з кубиками є фігурка, з якою можна почати грати.
  • Весілля з принцесами Disney. Цей набір спонукає дітей розігрувати сцени з улюблених фільмів або вигадувати власні історії, що поліпшує їхні комунікативні та творчі навички.
  • Чудовий подарунок для дітей віком від 4 років та старше. Шанувальникам Disney сподобається цей набір, що наповнений творчими ігровими можливостями та натхнений «Сплячою красуною», і він стане чудовим подарунком для юних прихильників казкових замків.
  • Грайте знову і знову. Замок має висоту 27 см, ширину 38 см і глибину 11 см, і після завершення гри він може стати чудовою прикрасою дитячої кімнати.

Конструктор LEGO Disney Princess Замок Авроры (43211)

Артикул 43211
Нет в наличии
1 849 грн
%
Войти для отображения накопительной скидки
Сообщить, когда появится
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список ожиданий
Серія Disney Princess
Возраст 4 роки, 5 років, 6 років, 7 років
Вид Конструкторы
Пол ребенка Девочка, Мальчик
Количество деталей 187
Тема набора Мультфильмы, Принцессы
Страна регистрации бренда Дания
Страна-производитель товара Чехия

Самовывоз из наших магазинов (в случае наличия товара в магазине) — бесплатно.

«Новой почтой» по Украине — от 60 грн.

«Укрпочтой» по Украине — от 30 грн.

Подробнее о доставке

 

  • Наличный платеж при получении товара в наших магазинах.
    Безналичный платеж картой при получении товара в наших магазинах.
    Онлайн-оплата на сайте (Liqpay).
    Полная предоплата. Оплачивается на наш расчетный счет. Вы можете оплатить товар самостоятельно через интернет-банкинг (Приват24, МоноБанк и другие), терминал или кассу любого банка. Комиссия составляет всего 3 гривны (через "Приватбанк")!
    Оплата при получении. За эту услугу перевозчик "Новая Почта" взимает комиссию в размере 2% + 20 гривен от суммы заказанного товара. Мы отправляем заказы по минимальной предоплате в размере 300 гривен.

Гарантия от производителя 12 месяцев

Новый отзыв или комментарий
Войти с помощью
Оцените товар
Отправить
Наверх