Рус
0
Мой заказ
Описание

Набір LEGO® Minecraft™ 21166 "Занедбана шахта" переносить світ Minecraft в реальний світ, де діти можуть допомагати головному персонажу гри видобувати ресурси, будувати споруди та відбивати постійні атаки ворожих істот.

Видобувай ресурси, як у Minecraft.

Разом із Стівом діти можуть добувати вугілля, залізо та алмази, проте на їхньому шляху зустрінуться страшні зомбі, жахливі павуки та живий слиз. Щоб перемогти ворожі істоти, гравцям доведеться приманити їх до входу в печеру, а потім використовувати пристрій з ручним управлінням, щоб скинути на них гравій.

Перенесіть Minecraft у реальний світ завдяки конструкторам LEGO!

  • Набір LEGO® Minecraft™ 21166 "Занедбана шахта" переносить Minecraft у реальний світ, де діти можуть допомагати головному персонажу гри видобувати ресурси, будувати структури та досліджувати світ, а також відбивати атаки різних ворожих істот.
  • У наборі є персонажі та істоти, відомі з Minecraft™: Стів, зомбі, павук і живий слиз. Діти також знайдуть вугілля, залізо і алмаз, а також гравій, який можуть скинути на ворогів.
  • Гравці повинні допомагати Стіву здобути необхідні ресурси, проте для цього їм доведеться спершу спокусити зомбі, павуків і живий слиз до входу в печеру, де вони можуть використовувати пристрій з ручним управлінням, щоб скинути на істот гравій.
  • Чудовий подарунок на день народження або свято для дітей віком від 7 років і старших, які мріють перенести світ Minecraft™ в реальність.
  • Цей універсальний набір LEGO® Minecraft™ для нескінченної творчої гри має висоту понад 14 см, ширину 19 см і глибину 12 см. Його також легко поєднувати з іншими наборами LEGO Minecraft.

Конструктор LEGO Minecraft Заброшенная шахта (21166)

Артикул 21166
Нет в наличии
849 грн
%
Войти для отображения накопительной скидки
Сообщить, когда появится
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список ожиданий
Серія Minecraft
Возраст 7 років, 8 років, 9 років, 10 років, 11 років, 12 років, 13 років, 14 років, 15 років
Вид Конструкторы
Пол ребенка Девочка, Мальчик
Количество деталей 248
Тема набора Minecraft, Природа
Страна регистрации бренда Дания
Страна-производитель товара Чехия

Самовывоз из наших магазинов (в случае наличия товара в магазине) — бесплатно.

«Новой почтой» по Украине — от 60 грн.

«Укрпочтой» по Украине — от 30 грн.

Подробнее о доставке

 

  • Наличный платеж при получении товара в наших магазинах.
    Безналичный платеж картой при получении товара в наших магазинах.
    Онлайн-оплата на сайте (Liqpay).
    Полная предоплата. Оплачивается на наш расчетный счет. Вы можете оплатить товар самостоятельно через интернет-банкинг (Приват24, МоноБанк и другие), терминал или кассу любого банка. Комиссия составляет всего 3 гривны (через "Приватбанк")!
    Оплата при получении. За эту услугу перевозчик "Новая Почта" взимает комиссию в размере 2% + 20 гривен от суммы заказанного товара. Мы отправляем заказы по минимальной предоплате в размере 300 гривен.

Гарантия от производителя 12 месяцев

Новый отзыв или комментарий
Войти с помощью
Оцените товар
Отправить
Наверх